E-learning

Cum se utilizează platforma web?

În fața dvs. se află o platformă de e-learning unde puteți găsi materiale video și audio pentru învățarea limbilor străine cu subiecte de angajare, adică cu subiecte care vă vor facilita căutarea unui loc de muncă sau vă vor permite să găsiți mai rapid un loc de muncă.

Materialele video sunt disponibile în limbile croată, slovenă, italiană și sârbă, în timp ce materialele audio sunt disponibile în limbile engleză și romă (romani chib, Ljimba d’Bjaš, sinti).

Mai jos vă oferim scurte instrucțiuni despre cum să utilizați platforma de e-learning.

 1. Începeți de la Modulul 1, Lecția 1 – Șomaj.
 2. Faceți clic pe linkul de lângă titlul lecției.
 3. Se va deschide o nouă fereastră pop-up care vă va duce la YouTube, unde puteți viziona lecția video. Se va deschide o nouă fereastră pop-up și vă va duce la Whyp, unde puteți asculta lecția audio.
 4. Când un semn de întrebare (?) apare pe un fundal galben în lecția video, întrerupeți videoclipul și răspundeți la întrebarea care a fost pusă în videoclip. Discutați întrebarea cu alții și gândiți-vă la răspunsul dvs. Când auziți o pauză lungă în lecția audio, opriți sunetul și răspundeți la întrebarea care vi s-a adresat. Discutați întrebarea cu alții și gândiți-vă la răspunsul dvs.
 5. Ascultați toate lecțiile de la început până la sfârșit conținute într-un anumit modul. Primul modul are 5 lecții, al doilea modul are 5 lecții, al treilea modul are 3 lecții și al patrulea modul are 13 lecții.
 6. Puteți viziona și asculta materialele video și audio de câte ori doriți, până când înțelegeți materialul.
 7. După ce ai ascultat toate lecțiile din modul, poți susține examenul.
 8. Examenul poate fi găsit pe link-ul de mai jos toate lecțiile din modul.
 9. Examenul din primul modul are 10 sarcini, examenul din al doilea modul are 10 sarcini, examenul din al treilea modul are 10 sarcini, iar examenul din al patrulea modul are 20 de sarcini. Sunt 50 de sarcini în total.
 10. Faceți clic pe link și se va deschide o nouă fereastră pop-up care vă va duce la formularul Google.
 11. Pentru rezolvarea examenului nu este necesară o adresă de e-mail sau orice altă înregistrare.
 12. Examenul nu este notat, dar are puncte. Puteți colecta maximum 50 de puncte.
 13. Întrebările sunt simple, ceea ce înseamnă că alegi între patru, trei sau două răspunsuri oferite sau corecte și incorecte.
 14. În cazul în care răspundeți greșit, opriți-vă și gândiți-vă la răspunsul incorect și încercați să le răspundeți din nou pentru a confirma materialul.
 15. La sfârșitul tuturor modulelor există un formular de satisfacție, pe care ar trebui să îl completați.
 16. Formularul de satisfacție se deschide și într-o nouă fereastră pop-up, iar pentru completare se aplică aceleași reguli ca și pentru examen.
 17. Puteți descărca material scris care este citit în materiale video și audio pe computer, îl puteți imprima și citi de fiecare dată când doriți să vă reîmprospătați cunoștințele.

 

NOROC TUTUROR!

Modulul 4

Chestionar de evaluare